Dispositivos y accesorios
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
Prep. 10min
Total 25min
14 oz
Ingredientes
-
½ oz extra virgin olive oiloil½ oz
-
6 oz red onions, cut in wedgesyellow onions cut in wedges6 oz
-
carrots sliced (½ in. rounds)4 ½ - 5 oz
-
celery sticks sliced (½ in.)2 ½ - 3 oz
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 14 oz
Sodio
171 mg
Proteína
4 g
Calorías
1213 kJ /
290 kcal
Grasa
20 g
Fibra
9.6 g
Grasas saturadas
2 g
Carbohidratos
16 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Basic Vegetables
16 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Stir-Fried Vegetables
15min
Spaghetti with Anchovies and Toasted Bread Crumbs
40min
Broccoli or Cauliflower Rice
5min
Finely Chopped Chocolate Powder
5min
Sautéing Chicken Strips
15min
Browning Beef Cubes (Medium)
15min
Sautéing 7 oz Carrots
15min
Sautéing 7 oz Eggplant
30min
Sautéed eggplant (300 g)
25min
Mirepoix
15min
Sautéing Onions and Garlic
20min
Caramelizing 7 oz Onions
40min