Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 ½ oz oil, divided
- 2 garlic cloves, divided
-
18
oz pork loin, boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, divided
o bien 18 oz pork neck, boneless, boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, divided - 4 - 6 pinches sweet paprika, divided
- 7 oz carrots, cut into pieces
- 7 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 1 oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 11 oz wild rice, pilaf blend
- 1 oz tomato paste
- 25 oz water
- ½ tsp ground cumin
- ground black pepper, to season, to taste
- 1 ½ oz pitted prunes
- 1 sprig fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh cilantro leaves, plus extra to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2917 kJ / 696 kcal
- Proteína
- 36 g
- Carbohidratos
- 68 g
- Grasa
- 28 g
- Grasas saturadas
- 8 g
- Fibra
- 10 g
- Sodio
- 181 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1h 15min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Italian Wedding Soup
1h 15min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1h
Shrimp Louie Salad
1h 30min
Stuffed Chicken with Peanut Pipián
50 Min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45min
Shrimp Cocktail
50 Min
Barley Risotto with Beef Short Ribs
3h 20min
Summer Squash Soup, Fish with Rice and Vegetables, Apple-Pear Crumble
1h 35min
Garlic Turkey Stew
45min
Tex-Mex Turkey Soup
50 Min