Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 ½ oz oil, divided
- 2 garlic cloves, divided
-
18
oz pork loin, boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, divided
o bien 18 oz pork neck, boneless, boneless, cubed (1 in.), patted dry with paper towel, divided - 4 - 6 pinches sweet paprika, divided
- 7 oz carrots, cut into pieces
- 7 ½ oz yellow onions, cut into pieces
- 1 oz fresh parsley, leaves only, plus extra to garnish
- 11 oz wild rice, pilaf blend
- 1 oz tomato paste
- 25 oz water
- ½ tsp ground cumin
- ground black pepper, to season, to taste
- 1 ½ oz pitted prunes
- 1 sprig fresh sage leaves
- 2 sprigs fresh cilantro leaves, plus extra to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2917 kJ / 696 kcal
- Proteína
- 36 g
- Carbohidratos
- 68 g
- Grasa
- 28 g
- Grasas saturadas
- 8 g
- Fibra
- 10 g
- Sodio
- 181 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Grape Jelly Sweet & Sour Meatballs
50min
Dirty Rice
1 godz. 5 min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
2 godz. 25 min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 Min
Turkey Bolognese Sauce
50min
Cheesy Stuffed Meatloaf with Broccolini and Eggplant
1 godz. 5 min
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1 godz. 5 min
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
1h 35 min