Dispositivos y accesorios
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Prep. 30min
Total 4h 40min
16 portions
Ingredientes
Dough
-
sugar divided45 g
-
water room temperature120 g
-
active dry yeast7 g
-
butter divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)55 g
-
milk room temperature290 g
-
all-purpose flour divided, plus extra to dust635 g
-
salt good quality10 g
Toutons
-
vegetable oil to fry250 g
Bread
-
butter melted, to brush, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
powdered sugar to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
251.8 mg
Proteína
4.9 g
Calorías
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Grasa
19.4 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
3.2 g
Carbohidratos
34.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Breads - Thermomix® Sensor
10 Recetas
Canadá
Canadá
O Canada
20 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Meringue Ghosts
12h 25min
Vanilla Bean Syrup
30min
Rainbow Choux Buns
1h 25min
Potato and Rosemary Flatbread (TM5)
1h
Chocolate Ganache Tart with Caramel
1h 40min
Salted Caramel Florentines
55min
White Bread Rolls
3h 30min
Caramel sauce
1h 30min
Bagels
1h 20min
Rye Bread
6h 5min
Focaccia with Sea Salt Flakes (TM5/6 Metric)
1h 40min
Wonderful White Bread
5h