Dispositivos y accesorios
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Prep. 30min
Total 4h 40min
16 portions
Ingredientes
Dough
-
sugar divided45 g
-
water room temperature120 g
-
active dry yeast7 g
-
butter divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)55 g
-
milk room temperature290 g
-
all-purpose flour divided, plus extra to dust635 g
-
salt good quality10 g
Toutons
-
vegetable oil to fry250 g
Bread
-
butter melted, to brush, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
powdered sugar to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
251.8 mg
Proteína
4.9 g
Calorías
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Grasa
19.4 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
3.2 g
Carbohidratos
34.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Breads - Thermomix® Sensor
10 Recetas
Canadá
Canadá
O Canada
20 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Candied Strawberries
35 min
Sourdough Baguettes
15 godz.
Whipped Cream
10 min
Fruit Galettes (Paul) Metric
1 godz. 25 min
Braided Milk Bread
2 godz. 20 min
Strawberry jam
1 godz. 5 min
Unsalted Butter
15 min
Rye Bread
6 godz. 5 min
Wonderful White Bread
5 godz.
Farmhouse White Sandwich Bread
1 godz. 30 min
Artisan Bread (Betty)
4 godz. 35 min
Simple Mixing Bread
3 godz. 20 min