Dispositivos y accesorios
Newfoundland White Bread and Toutons (Frybread)
Prep. 30min
Total 4h 40min
16 portions
Ingredientes
Dough
-
sugar divided45 g
-
water room temperature120 g
-
active dry yeast7 g
-
butter divided, (45 g melted, 10 g diced, to grease)55 g
-
milk room temperature290 g
-
all-purpose flour divided, plus extra to dust635 g
-
salt good quality10 g
Toutons
-
vegetable oil to fry250 g
Bread
-
butter melted, to brush, plus extra to serve
-
molasses to serve
-
powdered sugar to serve
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
251.8 mg
Proteína
4.9 g
Calorías
1383.2 kJ /
330.6 kcal
Grasa
19.4 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
3.2 g
Carbohidratos
34.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Breads - Thermomix® Sensor
10 Recetas
Canadá
Canadá
O Canada
20 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Cultured Butter
12h 15min
Hamburger Buns with Stout Beer
3h
Tomato Focaccia
3h
Whole Wheat Bread, Spread and Chicken Meatballs
1h 45min
Salted Herbs
15min
Pizza Dough
1h
White Bread Rolls
3h 30min
Pull-Apart Dinner Rolls
2h 15min
Wonderful White Bread
5h
Pretzel Bread
2h
Simple Mixing Bread
3h 20min
White Finger Rolls
3h 30min