Dispositivos y accesorios
Homemade Chicken Stock
Prep. 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced2 stalks
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
thyme leaf, fresh5 sprigs
-
rosemary, fresh1 sprig
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
482.7 mg
Proteína
21.8 g
Calorías
1071.5 kJ /
256.1 kcal
Grasa
16.9 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
4.5 g
Carbohidratos
3.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
O Canada
20 Recetas
Canadá
Canadá
TM Basics - Stocks & Pastes
6 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Cooking White Rice
25min
Mashed Potatoes (Peeler)
30min
Basic Chicken Stock
1h 10min
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5) Metric
45min
Peeler Warm Potato Salad (Metric)
45min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Crispy Roast Pork Belly
4h 25min
Turmeric and ginger-infused chicken broth
2h 30min
Sous-vide Steak
1h 30min
Fish stock
35min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Chocolate ice cream
12h