Dispositivos y accesorios
Homemade Chicken Stock
Prep. 10min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Chicken Stock
-
carrot medium, peeled and quartered1
-
onion medium, quartered1
-
celery sliced2 stalks
-
free range chicken, bone in, skin on in pieces (thighs, breast)600 - 750 g
-
water to cover (not higher than max. fill mark)
-
salt1 tsp
-
black peppercorns1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
thyme leaf, fresh5 sprigs
-
rosemary, fresh1 sprig
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
482.7 mg
Proteína
21.8 g
Calorías
1071.5 kJ /
256.1 kcal
Grasa
16.9 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
4.5 g
Carbohidratos
3.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Cooking White Rice
25 min
Confit garlic
15 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Basic Chicken Stock
1 godz. 10 min
Peeled Garlic
5 min
Peeling Ginger
5 min
Toasted Peanuts
20 min
Chicken stock powder
6 godz. 35 min
Beef rendang
6 godz. 20 min
Sautéed leeks (200 g)
15 min
Sautéed onions (200-300 g)
10 min
Prawn Arrabbiata
30 min