Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 2 garlic cloves
- 800 g boneless pork shoulder (5-6 large pieces), trimmed
- 100 g onion, cut into halves and sliced
- 1 sprig fresh rosemary, leaves only
- 225 g water
- 170 g apple cider vinegar
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- ½ tsp sea salt, plus extra to serve
- 500 g barbecue sauce, plus extra to serve (see Tips)
- sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- green lettuce leaves, to serve
- 6 hamburger buns, to serve
- red onion, cut into halves and sliced
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1807 kJ / 432 kcal
- Proteína
- 27 g
- Carbohidratos
- 39 g
- Grasa
- 18 g
- Grasas saturadas
- 6 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 847 mg
Recetas alternativas
Beef tacos
25 min
Tex-Mex tortillas with shredded pork and black beans
1h 20 min
Spinach and chorizo filo pies
45min
Chinese pork with vegetables
1h 20 min
Chicken katsu curry with rice
1h 40min
Sous vide scrambled eggs
35 Min
Beef fajitas
30min
Buffalo chicken pizza
1h 30min
Surf and turf with pink peppercorn sauce (TM6)
45min
Pulled pork burger
5h
Poached eggs using blade cover
30min
Traditional sausage rolls
50min