Dispositivos y accesorios
Steamed Chicken With Herbal Liqueur
Prep. 5min
Total 2h
2 portions
Ingredientes
-
kampung chicken (free-range chicken) skinless, with bone, cut in pieces (3 cm)400 g
-
hot water120 g
-
dang gui (Chinese angelica root) slices4
-
water1600 g
-
herbal liqueur100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
177 mg
Proteína
41 g
Calorías
1681 kJ /
402 kcal
Grasa
5 g
Fibra
0 g
Grasas saturadas
1 g
Carbohidratos
26 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Nourishing Confinement Food
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Braised Yee Mee
30min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Dang Gui Chicken)
1h 30min
Drunken Herbal Prawns
4h 55min
Chicken, Mushroom and Chinese Sausage Rice
50min
Pork Ball Soup With Cabbage
25min
Cordyceps Flower Chicken Soup
2h 5min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1h 15min
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Rice Wine Chicken
30min
Tau Eu Bak (Braised Soy Sauce Pork Belly)
1h 50min
Ginger Sesame Oil Chicken
25min