Dispositivos y accesorios
Steamed Bak Choy, Chicken And Tomato Egg Drop Soup
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Chicken and marinade
-
boneless chicken thighs cut in strips (2 cm)300 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
dark soy sauce½ tsp
-
cornflour (starch)1 tbsp
Egg mixture
-
eggs3
-
salt½ tsp
Tomato soup and bak choy
-
garlic cloves unpeeled2
-
olive oil30 g
-
fresh ginger thinly sliced5 g
-
tomatoes medium size, cut in pieces (3 cm)2
-
spring onions white parts only2 stalks
-
hot water700 g
-
1 heaped tablespoon chicken stock powderchicken stock cube1
-
bak choy (see tip)200 g
-
cornflour (starch)1 tbsp
-
water3 tbsp
-
sesame oil5 g
-
light soy sauce1 tbsp
-
oyster sauce1 tbsp
-
sugar1 pinch
-
white pepper powder1 dash
-
shallot oil to garnish
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
943 mg
Proteína
19 g
Calorías
1160 kJ /
277 kcal
Grasa
18 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
5 g
Carbohidratos
9 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easy Asian Home Cooking
12 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Sambal Goreng Pengantin
40 Min
Stir Fried French Beans
15 Min
Ginger Fried Rice
15 Min
One Pot Chicken Rice
50 Min
Garlic, Olive Oil and Chilli Spaghetti
30 Min
Three Course Meal (Multigrain Rice, Cod And Kai Lan)
30 Min
Cantonese Steamed Fish
40 Min
Tomato-egg drop soup
20 Min
Sup Tauhu Kulit (Beancurd Skin Soup)
25 Min
All-in-one chicken congee
35 Min
Sup Sayur Campur (Mixed Vegetable Soup)
15 Min
Braised Eggs
Keine Bewertungen