Dispositivos y accesorios
Jambalaya
Prep. 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
celery stalk cut into pieces1
-
red capsicum deseeded and cut into halves½
-
green capsicum deseeded and cut into halves½
-
carrot cut into pieces1
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
olive oil30 g
-
chorizo cut into slices (5 mm)200 g
-
cayenne pepper¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
dried oregano1 tsp
-
quinoa200 g
-
water450 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
raw prawns peeled and deveined400 g
-
sweet corn cob kernels only (approx. 130 g)1
-
fresh parsley for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1179.4 mg
Proteína
40.5 g
Calorías
2401.5 kJ /
571.8 kcal
Grasa
23.5 g
Fibra
11.5 g
Grasas saturadas
6 g
Carbohidratos
44.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Focus on quinoa
7 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Prawn and chicken laksa
40 Min
Shepherd's pie with butter bean mash
1 Std.
Prawn noodle curry
10 Min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Pork, apricot & coconut wraps
50 Min
Beef and pepper ragu
2 Std. 15 Min
Jalapeño chicken lettuce wraps
30 Min
Five-spice duck with mushrooms, Asian vegetables and rice
1 Std. 5 Min
Lemon and herb salmon burgers with zucchini fries
55 Min
Prawn stir-fry
25 Min
Pad Thai noodles with prawns
30 Min
Aromatic chicken pilaf
1 Std. 20 Min