Versiones compatibles
Sous-Vide Cantonese-Style Beef with Tomatoes and Onions
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sous-Vide Beef
- 2 flank steaks (approx. 14 oz ea.)
- 1 oz fresh ginger, in slices (½ in.)
- 3 garlic cloves
- 1 ½ oz soy sauce, dark
- 2 oz soy sauce, light
- 1 oz toasted sesame oil
- 1 tbsp oyster sauce
- 2 tsp brown sugar
- 2 - 3 pinches ground cloves (opcional)
- 2 star anise
- water, to fully submerge bags (not higher than the max. fill mark)
-
1
oz lemon juice, freshly squeezed (approx. ½ lemon) (see Tip)
o bien 1 tsp ascorbic acid (vitamin C powder) - cold water, to fill bowl, to cool
Stir-Fried Vegetables
- 2 oz water, plus 1½ tbsp extra to mix with corn starch
- 2 tbsp rice wine (see Tip)
- 2 tbsp rice vinegar
- 1 tbsp corn starch
- 3 tbsp oil, divided
- 4 oz yellow onions, cut into wedges
- 5 ½ oz tomatoes, cored, cut into 8 wedges
- 5 ½ oz mixed bell peppers, red and yellow, cut into strips
- 1 spring onion, in slices (approx. ½ in.) to garnish
- sesame seeds, to garnish
- cooked rice, to serve (see Tip)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2437.2 kJ / 582.5 kcal
- Proteína
- 46.5 g
- Carbohidratos
- 14.5 g
- Grasa
- 36.3 g
- Grasas saturadas
- 9 g
- Fibra
- 2.8 g
- Sodio
- 1237.8 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Thai Fish Curry
50 分钟
Salisbury Steak TV Dinner
1h
Sous-Vide Teriyaki Chicken Thighs (TM6) Metric
2小时
Sous-Vide Beef Cheeks, Mashed Potatoes and Spinach
12hod. 45min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts (TM5)
15min
Slow Cooked Hoisin Pulled Pork with Sesame Ginger Slaw
6 godz. 10 min
Hoisin Pork Bowl
45min
Huli Huli Chicken Skewers
50 分钟
Sweet and Spicy Takeout Chicken
1h
Sweet and Sour Beef Short Ribs
30min
Korean beef bulgogi (TM6)
1h 30min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min