Dispositivos y accesorios
Salt-free Chicken Stock Paste
Prep. 20min
Total 50min
400 g
Ingredientes
-
chicken meat, boneless and skinless sinew free (from approx. 500 g chicken legs), cut in pieces (3 cm)300 g
-
mixed white vegetables washed, peeled (e.g. celeriac, onion, garlic, leek), cut in pieces (2-3 cm)200 g
-
fresh mixed herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), washed, leaves only4 sprigs
-
dried bay leaf1
-
clove1
-
coriander seeds5
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 20 g
Sodio
20.7 mg
Proteína
3.9 g
Calorías
130.9 kJ /
31.3 kcal
Grasa
0.9 g
Fibra
0.8 g
Grasas saturadas
0.2 g
Carbohidratos
2.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Love at First Bite
60 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Salt-free Vegetable Stock Paste
50min
Curried Pea, Potato and Broccoli Purée
25min
Lentil, Spinach and Cauliflower Purée
25min
Sweet Potato, Cauliflower and Cumin Purée
30min
Butter Bean, Pea, Avocado and Mint Purée
20min
Broccoli, Pea, Courgette and Coriander Purée
25min
Pumpkin chicken purée (around 6 months)
25min
Beef and Carrots - from 8 months
25min
Buckwheat with Broccoli
40min
Baby-friendly Cheesy Broccoli Biscuits
35min
Baby-friendly Stewed Berries
15min
Baby-friendly Carrot Cake Cinnamon Porridge
20min