Dispositivos y accesorios
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
Prep. 20min
Total 1h 15min
4 portions
Ingredientes
-
Chinese vermicelli (made from mung beans or rice)200 - 250 g
-
water warm, for soaking
-
garlic cloves70 g
-
vegetable oil40 g
-
salt (opcional)½ tsp
-
ground white pepper¼ tsp
-
sugar35 g
-
soy sauce40 g
-
20 g white winerice wine20 g
-
water700 g
-
medium raw prawns, peeled and deveined200 - 250 g
-
flat green beans200 g
-
spring onions sliced (3 mm) or curled, to garnish50 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
16 g
Calorías
1832 kJ /
438 kcal
Grasa
11 g
Fibra
2.5 g
Carbohidratos
66 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Great Taste On Every Level
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Pork Rib Soup With Dried Shiitake Mushroom And Bean Curd
3 h 10 min
Chawan Mushi (Japanese Savoury Egg Custard)
35 min
Steamed Garlic Prawns
30 min
Stir-fried Prawns with Spring Onions
20 min
Squid with Ginger and Soy
40 min
Stir-fried Vegetables
10 min
Prawn Chow Mein
45 min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35 min
Shrimp Yakisoba
35 min
Braised Pork and Egg with Rice
45 min
Braised Yee Mee
30 min
Bitter Gourd Salted Vege Soup
1 h 15 min