Dispositivos y accesorios
Dim Sum 'Shao Mai'
Prep. 1h 25min
Total 2h
40 pieces
Ingredientes
-
carrot10 g
Shao Mai Dough
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
pork belly, boned, skinless cut in pieces (3 cm)300 g
-
fresh mushrooms (e.g. shiitake, button, chanterelle)15 - 20 g
-
fresh root ginger (opcional) peeled, cut in round slices (2 mm)5 - 10 g
-
raw prawns, peeled fresh or frozen270 g
-
sugar1 Tbsp
-
light sesame oil2 Tbsp
-
salt1 tsp
-
ground white pepper½ tsp
-
cornflour1 tsp
-
vegetable oil for greasing
-
plain flour for dusting
-
water500 g
Dificultad
avanzado
Inf. nutricional por 1 piece
Proteína
3 g
Calorías
240 kJ /
57 kcal
Grasa
3 g
Fibra
0.2 g
Carbohidratos
4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Great Taste On Every Level
72 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Pulut Tai Tai (Steamed Blue Glutinous Rice)
2h 35min
Sarawak Ragi Huat Kuih (White Yeasted Steamed Cupcakes)
51h 50min
Rendang ayam nogori (chilli padi chicken rendang)
1h 15min
Pulut Panggang (Grilled Rice Packets)
1h 20min
Brioche
5h
Dim sum 'Shao mai'
2h
Roti Canai (Roti Prata)
3h 55min
Green Curry Chicken
55min
Kuih Ketayap (Crêpes With Sweet Coconut Filling)
20min
Acar (Nyonya Pickled Vegetables)
1h
Prawn Dumplings
1h 15min
Smoked Salmon Rolls
1h 20min