Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 400 g water
- 130 g carrot, cut into pieces
- 60 g celeriac, cut into pieces
- 25 g celery leaves or fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 600 g chicken breast fillets, cut into strips (7 x 3 cm)
- ½ tsp salt, plus extra to taste
- ¼ tsp ground black pepper, plus extra to taste
- 150 g button mushrooms, cut into slices
- 30 g plain flour
- 60 g pouring (whipping) cream
- 30 g butter
- 1 tsp Worcestershire sauce (optional)
- 1 tsp lemon juice (approx. ½ lemon)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1335.9 kJ / 318.1 kcal
- Proteína
- 36.2 g
- Carbohidratos
- 9 g
- Grasa
- 14.4 g
- Grasas saturadas
- 8.4 g
- Fibra
- 2.9 g
- Sodio
- 618.4 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35min
Chicken fusilli with mushrooms
40 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Chicken with sparkling wine cream sauce
1h 5min
Pork fillet with mustard
35min
Beef Burgundy
1 godz. 45 min
Chicken velouté meal
40 min
Meatballs with tomato sauce
40 min
Chicken cacciatore
50min
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Beef "Burgundy"
40 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min