Dispositivos y accesorios
Pasta salad with trout and vegetables
Prep. 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
cherry tomatoes cut into halves or quarters350 g
-
water1000 g
-
white wine200 g
-
orange juice (approx. 2 oranges)100 g
-
salt1 ½ tsp
-
fresh skinless, boneless trout fillets (see Tips)400 g
-
frozen green peas200 g
-
short dried pasta (e.g. penne)240 g
-
extra virgin olive oil plus 1 extra tbsp30 g
-
garlic clove (see Tips)1
-
salted capers rinsed30 g
-
pitted black olives80 g
-
ground black pepper (optional)1 pinch
-
lemon juice (optional)1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
847.2 mg
Proteína
21.2 g
Calorías
1659.7 kJ /
396.7 kcal
Grasa
13.7 g
Fibra
4.3 g
Grasas saturadas
2.4 g
Carbohidratos
41 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
The Basic Cookbook
183 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Basic bread
1h 35min
Asparagus risotto
40min
Pasta with tuna
30min
Pasta in tomato sauce with ham and chorizo
30min
Pumpkin soup
30min
Potato cakes
45min
Minestrone
40min
Chicken broth with bread dumplings
1h 5min
Penne and vegetables
35min
Basic vegetable stock
1h
Fruit ice cream
10min
Classic mushroom risotto
30min