Dispositivos y accesorios
Roasted Pork Loin (Betty) Metric
Prep. 15min
Total 1h 35min
8 portions
Ingredientes
-
pork loin (approx. 1360 g)1
-
bacon, cured, smoked, sliced225 g
-
salt to season, to taste
-
black pepper, ground to season, to taste
-
white wine340 g
-
red onions sliced into rings2
-
apples cored and sliced into rings2
-
bay leaves, dried3
-
rosemary, fresh3 sprigs
-
Parmesan cheese cubed85 g
-
white pepper, ground2 tsp
-
Dijon mustard1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
365.2 mg
Proteína
10.9 g
Calorías
1100.6 kJ /
263 kcal
Grasa
16 g
Fibra
2 g
Grasas saturadas
6.2 g
Carbohidratos
11.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Stoneware Baking Essentials
19 Recetas
Canadá
Canadá
También podría gustarte...
Chicken corn chowder, Broccoli terrines
1h 25min
Cider-brined pork chops with apple dressing
2h 20min
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Tzatziki
20min
Split Pea Soup
2h 10min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35min
Pork tenderloin with mustard sauce
30min
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben) Metric
1h
Meatloaf
1h 20min
Beef Stroganoff
1h
Pork tenderloin with mustard sauce
35min