![Braised Lamb Shanks Braised Lamb Shanks](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7b2694ab-7d0d-4081-a1c7-580959933d9f/Derivates/6740768e-3d0f-48bb-966d-363a6a6c954e.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Braised Lamb Shanks
- 200 g red wine, full-bodied
- 400 g tinned chopped tomatoes
- 60 g balsamic vinegar
- 50 g tomato purée
- 100 g water
-
1
beef stock cube (for 0.5 l), crumbled
o bien 1 tsp beef stock paste, homemade, crumbled - 3 sprigs fresh rosemary
- 2 tsp dried oregano
- 4 lamb shanks (approx. 400 g each)
- 110 g onions, quartered
- 3 - 4 garlic cloves, to taste
- 150 g carrots, cut in pieces
- 150 g celery stalks, cut in pieces
- 40 g extra virgin olive oil, plus extra for browning
- 2 pinches fine sea salt
- 2 pinches ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 4238.9 kJ / 1013.1 kcal
- Proteína
- 77.2 g
- Carbohidratos
- 17.8 g
- Grasa
- 64.5 g
- Grasas saturadas
- 27.2 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 1050.6 mg
Recetas alternativas
Marmalade-glazed Ham
1 godz. 50 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1h 30min
Roast Pork with Crackling, Vegetables and Cider Sauce
2 godz. 20 min
Braised Lamb Shanks with Roasted Garlic and Parmesan Mash - Stinco d'agnello con purè di patate all'aglio e parmigiano
3 Std. 20 Min
Greek Lamb Meatballs (Keftethes)
40 min
Chicken chasseur
1 godz. 50 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
8h 45min
Chicken Cacciatore
50 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Sticky Apple Pork Ribs
2h 30min
Nachos with Chilli and Cheese
40 min