Dispositivos y accesorios
Lamb Spezzatino
Prep. 20min
Total 1h 45min
4 portions
Ingredientes
-
fresh rosemary (approx. 10 cm long), leaves only3 sprigs
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
fresh sage leaves5
-
onions quartered150 g
-
garlic cloves2
-
olive oil20 g
-
middle bacon diced (3 cm)70 g
-
lamb neck fillets cut in pieces (2-3 cm)750 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
carrots cut in pieces (1 cm)2
-
celery stalks cut in pieces (1 cm)2
-
2 Tbsp vegetable stock paste, homemademeat stock paste homemade2 Tbsp
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
dry white wine200 g
-
water100 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
44 g
Calorías
2479 kJ /
393 kcal
Grasa
43 g
Fibra
4 g
Carbohidratos
7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Simple Ideas
201 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Chimichurri Pork Fillet with Warm Rice Salad
13h 20min
Bolognese Sauce
1h 15min
Beef Stroganoff
1h
Italian Crusted Lamb
5h
Chicken Étouffée
45min
Pork, Chestnut and Chorizo Stew
26h 15min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Coronation Chicken
30min
Inside-out Chicken Kievs with Celeriac Mash and Peas
45min
Beef Goulash
2h 45min
Chilli Beef with Lemon Feta
30min