Versiones compatibles
Roasted Marinated Chicken Thighs with Carrot Swede Mash
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chicken
- 70 g maple syrup
- 20 g olive oil
- 10 g toasted sesame oil
- 4 garlic cloves
- 4 Tbsp dark soy sauce
- 1 Tbsp Worcestershire sauce
- 2 Tbsp lime juice
- 2 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- 8 chicken thighs, skin on, bone in (see tip)
Mash
- 350 g carrots, sliced (2-3 cm) (see tip)
- 350 g swede, cut in pieces (3-4 cm)
- water, to cover
- 25 g unsalted butter, diced
- 20 g extra virgin olive oil
- ½ tsp ground ginger
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3109 kJ / 745 kcal
- Proteína
- 46.5 g
- Carbohidratos
- 27.8 g
- Grasa
- 45.5 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 Std. 10 Min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1 godz. 20 min
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45min
Salmon and Sweet Potato Fish Cakes with Steamed Vegetables
1 Std. 30 Min
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 Min
Shepherd's Pie
1 Std. 40 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1 Std. 25 Min
Devilled Chicken with Coleslaw
1 Std. 45 Min
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1h