Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Herb Cubes
- 2 slices white bread, torn in pieces
- 5 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1
bunch fresh chervil, leaves only
o bien 1 bunch fresh tarragon, leaves only - 20 g milk
- 3 medium eggs
- 2 pinches fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Spring Vegetable Soup
- 2 carrots (approx. 150 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)
- 100 g frozen green peas
- ½ leek (approx. 100 g), cut in sticks (1 cm x 4 cm)
- 150 g celeriac, cut in sticks (1 cm x 4 cm)
- 160 g onions, quartered
- 50 g cherry tomatoes, halved
- 1200 g water
- 5 g soy sauce
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each), crumbled
o bien 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 garlic clove, crushed
- 1 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground white pepper
- oil, for frying
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1085 kJ / 259 kcal
- Proteína
- 13 g
- Carbohidratos
- 18 g
- Grasa
- 15 g
- Fibra
- 4.8 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min
Steamed Broccoli Mash
35 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Creamy Courgette Soup
35 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15 min
Seafood Stir-fry in Tomato Sauce
35 min
Red Onion and Garlic Soda Bread
2j 15 menit
Green Bean Casserole
1h 30min
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Warm Turkey and Green Bean Salad
35 min
Cream of Vegetable Soup
15min