Dispositivos y accesorios
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
Prep. 15min
Total 9h
8 portions
Ingredientes
Sabayon
-
egg yolks from large eggs4
-
light brown sugar3 ½ oz
-
cold water1 ½ oz
Parfait
-
fresh raspberries5 ½ oz
-
heavy whipping cream chilled8 ½ oz
-
meringues in pieces (1 in.)2 oz
Fresh Berry Sauce
-
sugar2 oz
-
fresh strawberries hulled and halved, plus extra to garnish5 ½ oz
-
fresh raspberries plus extra to garnish5 ½ oz
-
lemon juice1 tbsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3.5 g
Calorías
1208 kJ /
289 kcal
Grasa
18 g
Carbohidratos
28 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Latkes
35min
Chocolates with White Chocolate Lemon Filling
2h 30min
Whipped Cream
10min
Double Crusted Apple Pie (Bill Yosses)
3h 20min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Custard
15min
Barbecue Sauce
20min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Buffalo Ranch Dressing
5min
Quick and Easy Mixed Berry Jam
30min
Spicy Cranberry Orange Sauce
35min