Dispositivos y accesorios
Eton Mess Parfait with Berry Sauce
Prep. 15min
Total 9h
8 portions
Ingredientes
Sabayon
-
egg yolks from large eggs4
-
light brown sugar3 ½ oz
-
cold water1 ½ oz
Parfait
-
fresh raspberries5 ½ oz
-
heavy whipping cream chilled8 ½ oz
-
meringues in pieces (1 in.)2 oz
Fresh Berry Sauce
-
sugar2 oz
-
fresh strawberries hulled and halved, plus extra to garnish5 ½ oz
-
fresh raspberries plus extra to garnish5 ½ oz
-
lemon juice1 tbsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
3.5 g
Calorías
1208 kJ /
289 kcal
Grasa
18 g
Carbohidratos
28 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Confectioners Sugar
5 Min
Chocolate Chip Cookies
50 Min
Lemon Caper Aioli
10 Min
Chocolate Butter Cookies
1 Std.
Barbecue Onions (17.5 oz)
45 Min
Whoopie Pies
55 Min
Unsalted Butter
15 Min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10 Min
Salted Caramel and Chocolate Mousse
4 Std. 15 Min
Meyer Lemon Bars
40 Min
Texas Sheet Cake
1 Std. 30 Min
Hot Fudge Sauce
1 Std. 20 Min