Dispositivos y accesorios
Risotto with Parmesan
Prep. 30min
Total 40min
8 portions
Ingredientes
-
water1600 g
-
2 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetablestock cubes (for 0.5 l each) meat or vegetable, crumbled2
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)80 g
-
shallots halved60 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
unsalted butter diced80 g
-
risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time640 g
-
dry white wine120 g
-
fine sea salt to taste1 - 2 tsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1006 mg
Proteína
9 g
Calorías
1812 kJ /
433 kcal
Grasa
15 g
Fibra
1.8 g
Grasas saturadas
8 g
Carbohidratos
63 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thermomix Friend Welcome Booklet
8 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Petits Pois and Pancetta Risotto
30min
Asparagus Risotto
45min
Pasta Amatriciana
30min
Béchamel Sauce
15min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min
Hot Artichoke Dip
30min
Risotto with Broccoli Rabe
30min
Berry foam
10min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30min
Mushroom Risotto
30min