Dispositivos y accesorios
Lai Chi Kang (Longan Dessert)
Prep. 5min
Total 1h 10min
15 portions
Ingredientes
-
water1500 g
-
pandan leaves tied into knot2
-
candied winter melon cut in halves100 g
-
brown sugar50 - 100 g
-
dried longans50 g
-
red dates50 g
-
white fungus soaked to soften, hard part removed, cut in small pieces10 g
-
lemon (opcional)1 slice
-
basil seeds (opcional) soaked in 200 g water for 15 minutes1 tsp
-
malva nuts (opcional) soaked in 300 g water for 15 minutes4
-
raisins (opcional)10 g
-
pearl barley (opcional) cooked (see tips)20 g
-
roasted peanuts (opcional)20 g
-
small sagos (opcional) cooked20 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1 mg
Proteína
1 g
Calorías
293 kJ /
70 kcal
Grasa
1 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
0 g
Carbohidratos
16 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Sedap Recipes (Ramadan & Syawal 2024)
15 Recetas
Internacional
Internacional
También podría gustarte...
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15min
Chicken Porridge With Century Egg
30min
Lemang Paper Cup
1h 25min
Kopitiam Style Soft Boiled Eggs
15min
Fast and Easy Stir Fried Mee Hoon (200 g)
20min
Tom Yam Mee Hoon
30min
Crispy Ikan Bilis
40min
Chicken porridge with century egg
30min
Kacang Botol Goreng Bercili (Stir Fried Four Angled Bean With Chilli)
15min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Limau Kasturi Asam Boi (Sour Plum Calamansi Drink)
10min
Chicken Porridge
35min