Dispositivos y accesorios
Pasta met pittige wortel-cashew-saus
Prep. 10min
Total 20min
4 porties
Ingredientes
-
ui gehalveerd100 g
-
verse groene chilipeper ontpit1
-
geroosterd en gezouten cashewnoten (vegan)60 g
-
wortel in stukken320 g
-
zout en meer om te koken1 tl
-
gemalen peper½ tl
-
water en meer om te koken250 g
-
droge pasta (zonder ei)400 g
-
verse peterselie enkel de bladeren2 stengels
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portie
Proteína
17 g
Calorías
1991 kJ /
477 kcal
Grasa
8 g
Fibra
8.4 g
Carbohidratos
82 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Vegan
10 Recetas
Benelux
Benelux
También podría gustarte...
Paneer tikka pizza
Ninguna valoración
Soja-bolognese met courgette noedels
50min
Kruiden en Cashew dip
8h 10min
Penne met tonijn
35min
Kip in perziksaus
40min
Quiche met kip en peer
2h 40min
Couscous met abrikozen, hazelnoten, feta en groentemengeling
1h 15min
Vegetarische chili
1h 5min
Russische rode bietensalade
1h 10min
Alpengratin
50min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Koolsla
10min