
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Satay sauce
- 20 g tamari
- 1 tsp apple cider vinegar
- 1 garlic clove
- 25 g fresh ginger peeled and cut into pieces
- 1 tsp ground turmeric
- 1 fresh red bird's eye chilli trimmed and deseeded if preferred, cut into halves
- 30 g coconut flakes toasted
- 2 tsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 60 g natural almond butter (see Tips)
- 50 g coconut water or water
Nasi goreng
- 300 g chicken thigh fillets cut into strips (approx. 1 x 1 cm)
- 3 tbsp tamari
- 1 tbsp fish sauce (sugar free)
- 1 tbsp monkfruit sweetener or sweetener of choice (see Tips)
- 200 g cauliflower broken into florets (approx. 3 cm)
- 200 g white cabbage cut into pieces (3 cm)
- 2 cm piece fresh ginger peeled
- 1 - 2 tsp sambal oelek (see Tips)
- 2 garlic cloves
- 20 g unsalted butter
- 2 tsp curry powder (see Tips)
- 150 g red capsicum cut into pieces (1-2 cm)
- 1 stalk celery cut into pieces (1-2 cm)
- 300 g water
- 10 medium raw prawns peeled, deveined and cut into halves
- 4 eggs
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tsp sesame oil (optional)
- 4 tomatoes cut into slices, to serve
- ½ continental cucumber cut into slices, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 403.7 kcal / 1695.3 kJ
- Proteína
- 36.3 g
- Grasa
- 21.8 g
- Carbohidratos
- 12.3 g
- Fibra
- 6.2 g
- Grasas saturadas
- 6.9 g
- Sodio
- 1750.8 mg