Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- ½ oz extra virgin olive oil
- 6 oz dried figs (e.g. Calimyrna or Smyrna), destemmed, halved, plus extra to serve
- 4 oz yellow onions, in pieces
- 2 oz carrots, in pieces
- 2 garlic cloves
- 1 tsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 28 oz beef short ribs, flanken cut, Korean-style, cut into pieces (3 in.), (see Tip)
- 3 oz red wine
- 12 oz beef stock
- 10 oz crushed tomatoes
- 3 tbsp all-purpose flour
- 1 tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 star anise
- 3 - 4 mini red bell peppers, destemmed, deseeded, sliced (½ in.), to serve
- precooked couscous, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2669 kJ / 638 kcal
- Proteína
- 41 g
- Carbohidratos
- 47 g
- Grasa
- 32 g
- Grasas saturadas
- 13 g
- Fibra
- 8 g
- Sodio
- 998 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Holiday Brisket
6hod. 55min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1 Std. 10 Min
Beef and Broccoli Sauté
30 Min
Chicken with Spiced Tangerine Sauce
1 Std. 25 Min
Slow Cooked Beef and Artichokes
2 Std.
Biltmore Chianti Glazed Beef Short Ribs
4h
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
1h 5min
Grilled Korean Short Ribs with Apples
4hod. 35min
Ground Meat
35min
Browning Pork Cubes
15min
Meatloaf with Mushroom Sauce
1h 30min