Dispositivos y accesorios
Pineapple Teriyaki Salmon
Prep. 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh pineapple cut into chunks10 oz
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
dark brown sugar1 ½ oz
-
water2 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
rice wine vinegar1 oz
-
12 oz sugar snap peasbroccoli florets12 oz
-
salmon fillets 4 fillets (4.5-6 oz ea.)18 - 24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
sesame seeds (opcional) to garnish
-
green onion (opcional) thinly sliced, to garnish1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
687.1 mg
Proteína
29.9 g
Calorías
1567.9 kJ /
374.8 kcal
Grasa
17.6 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
4.1 g
Carbohidratos
25.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pineapple Passion
18 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5min
Lemon Garlic Chicken
30min
Sticky Sesame Chicken
40min
Tuna Avocado Bowl
50min
Sausage and Red Pepper Pasta
45min
Beef and Broccoli Sauté
30min
Shrimp Scampi
40min
Shrimp Pasta Salad with Cilantro Pesto
35min
Florentine Meatballs and Linguine
1h 10min
Turkey, Asparagus and Goat Cheese Penne
35min
Orange Herb Chicken and Rice
50min