Dispositivos y accesorios
Pineapple Teriyaki Salmon
Prep. 5min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
fresh pineapple cut into chunks10 oz
-
fresh ginger peeled, cut into pieces½ oz
-
dark brown sugar1 ½ oz
-
water2 oz
-
soy sauce1 ½ oz
-
rice wine vinegar1 oz
-
12 oz sugar snap peasbroccoli florets12 oz
-
salmon fillets 4 fillets (4.5-6 oz ea.)18 - 24 oz
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
sesame seeds (opcional) to garnish
-
green onion (opcional) thinly sliced, to garnish1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
687.1 mg
Proteína
29.9 g
Calorías
1567.9 kJ /
374.8 kcal
Grasa
17.6 g
Fibra
1.2 g
Grasas saturadas
4.1 g
Carbohidratos
25.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Pineapple Passion
18 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Avocado Tuna Salad
5min
Chicken and Peach Flatbreads
35min
Mushroom Fettuccini
40min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55min
Shrimp Scampi
40min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Korean Beef Sauté
1h 25min
Chicken Parmesan
1h 10min