
Dispositivos y accesorios
Korean Beef Sauté
Prep. 10min
Total 1h 25min
2 portions
Ingredientes
-
garlic cloves3
-
fresh ginger peeled, sliced½ oz
-
Bosc pear peeled, in pieces3 oz
-
soy sauce2 oz
-
brown sugar1 ½ oz
-
sesame oil½ oz
-
Korean chili paste (gochujang)½ oz
-
cornstarch1 tbsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
-
yellow onion halved, thinly sliced4 oz
-
prime ribeye steak partially frozen (see Tip)16 oz
-
vegetable oil divided1 oz
-
sesame seeds to garnish
-
fresh cilantro leaves to garnish
Inf. nutricional por 1 portion
Calorías
696 kcal /
2912 kJ
Proteína
50 g
Grasa
50 g
Carbohidratos
13 g
Fibra
1 g
Grasas saturadas
14 g
Sodio
544 mg
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en

Saucy Sautés
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos