Dispositivos y accesorios
Red Pepper and Paprika Hollandaise Sauce
Prep. 5min
Total 15min
9 oz
Ingredientes
-
roasted red peppers, preserved drained3 ½ oz
-
extra virgin olive oil½ oz
-
freshly squeezed orange juice½ oz
-
water1 tbsp
-
pepper sauce, red, e.g. Tabasco (opcional)2 dashes
-
unsalted butter in pieces4 ½ oz
-
1 tsp paprikaground smoked paprika1 tsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt to taste1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 oz
Sodio
275.6 mg
Proteína
1.4 g
Calorías
572.1 kJ /
136.7 kcal
Grasa
14.3 g
Fibra
0.2 g
Grasas saturadas
7.8 g
Carbohidratos
1.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Thickening with TM6
17 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Meatballs with Romesco Sauce
1 godz. 40 min
Spiralized Apple with Strawberry Dressing
Brak ocen
Lemon Caper Aioli
10 min
Cauliflower Stuffing for Hedonists (Bill Yosses)
55 min
Bourbon Ginger Fizz
5 min
Zachary Daiquiri
20 min
Slow Cooked Pork in Salsa Verde
5 godz. 45 min
Artichokes with Garlic Tarragon Butter
40 min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45 min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 godz.
Vietnamese Chicken Pho
1 godz. 10 min
Fig and Maple Bourbon Fizz
168 godz. 20 min