Dispositivos y accesorios
Ravioli Stuffed with Artichokes and Pancetta
Prep. 30min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Artichoke and Pancetta Filling
-
carrots in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
leeks white part only, in pieces (1 in.)3 ½ oz
-
pancetta diced (¼ in.)2 oz
-
artichoke hearts, packed in water drained and cut into pieces10 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
salt1 pinch
-
goat cheese2 oz
-
egg yolk from a large egg1
Ravioli
-
Parmesan cheese cubed3 oz
-
homemade pasta dough from Fresh Pasta Homemade1
-
all-purpose flour to dust
-
water to boil pasta
-
salt to boil with pasta
-
unsalted butter to garnish
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
15 g
Calorías
1234 kJ /
295 kcal
Grasa
15 g
Fibra
7 g
Carbohidratos
28 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Fresh Pasta Homemade
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Basil Pesto
10 Min
Mini Saffron Risottos and Zucchini Mousse
6 Std. 15 Min
Homemade Pasta
1 Std.
Citrus Salad with Beet Vinaigrette
20 Min
Mini Crab cakes with Cilantro Pesto
1 Std.
Meatballs with Romesco Sauce
1 Std. 40 Min
Pita Bread
2 Std.
Basil Pesto (TM5 Metric)
10 Min
Turkey Breast with Creamy Potato Soup
27 Std.
Basil Pesto (TM5/6 Metric)
10 Min
Turkey Burgers with Caramelized Onions and Red Peppers
30 Min
Crab Cakes
1 Std. 35 Min