Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 800 g beef brisket, trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 2 tsp dried oregano
- 1 tsp smoked paprika
- 2 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- ½ tsp cayenne pepper
- ½ tsp sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 20 g fresh coriander roots and stalks (leaves reserved for garnishing - see Tips)
- 20 g olive oil
- 200 g red onion, cut into wedges (approx. 4 cm)
- 1 - 2 fresh jalapeño chillies, deseeded if preferred and cut into pieces (optional)
- 180 g capsicums (red or yellow), deseeded and cut into pieces (2.5 cm)
- 2 tsp cocoa powder
- 1 tbsp red wine vinegar
- 400 g canned whole tomatoes
- 1 tsp instant granulated coffee
- 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
- sour cream, to serve
- grated cheddar cheese, to serve (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2205.4 kJ / 525.1 kcal
- Proteína
- 53.8 g
- Carbohidratos
- 17.7 g
- Grasa
- 24.1 g
- Grasas saturadas
- 10 g
- Fibra
- 10.2 g
- Sodio
- 795 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Beef and mushroom stroganoff
40min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Risotto verde (TM6)
30min
Creamy coconut chicken curry (TM6)
30min
Lamb and fennel ragu
4 godz. 35 min
Chicken and roasted red capsicum sauce with rice (TM6)
4h
Chicken jalfrezi
1h 50 min.
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1h 5min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Chicken chasseur
1h 50 min.
Meatballs in tomato sauce (TM6)
3 Std. 40 Min
Beef cheek Bourguignon
5 godz. 25 min