![Roast Potatoes with Rosemary and Garlic Roast Potatoes with Rosemary and Garlic](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3E058B5C-2FF8-4452-BC47-93AF40403C94/Derivates/aa42849a-8597-4a83-8bdf-f9d81dab9bc3.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 500 g water
- 1000 g potatoes (see tip), peeled, quartered (approx. 5 cm)
- 4 Tbsp vegetable oil
- coarse sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 5 - 6 garlic cloves, lightly crushed, to taste
- 4 sprigs fresh rosemary, leaves only
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 892.4 kJ / 213.3 kcal
- Proteína
- 3.5 g
- Carbohidratos
- 30.2 g
- Grasa
- 9.6 g
- Grasas saturadas
- 1.4 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sodio
- 14 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Meatballs and Chilli Cheese Potatoes
1 Std.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Steamed Corn on the Cob
25min
Spaghetti Carbonara
40 Min
Chicken and Warm Potato Salad
55 min
Chicken Kievs with Potato Salad and Green Beans
1h 15min
Ham, Egg and Chips
30min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40 Min
Egg Fried Rice
35 Min
Steamed Carrots and Parsnip Batons
25min
Pasta with Vegetable Ragout
45 Min
Jersey Royal Potato Salad
40 Min