Dispositivos y accesorios
Steak Tartare
Prep. 10min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
filet mignon sinew free, fat removed, cubed (1 in.)8 oz
-
red onion in pieces (1 in.), plus 4 tbsp, diced, divided, plus extra to garnish1 oz
-
capers plus extra to serve1 - 2 tbsp
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
fresh ground black pepper¼ tsp
-
Tabasco sauce½ tsp
-
Worcestershire sauce1 tsp
-
egg yolks pasteurized (see Tip)4
-
fresh chives thinly chopped, to serve
-
lemon quartered, to serve1
-
Dijon mustard to serve
-
cornichons to serve
-
baguette thinly sliced, toasted8 - 16 slices
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
26 g
Calorías
1699 kJ /
406 kcal
Grasa
10 g
Fibra
3 g
Carbohidratos
52 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Back to Basics
9 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Steak tartare
10 min
Crab Cakes
1 godz. 35 min
New England Clam Chowder
45 min
Mussels in Spicy Tomato Sauce
45 min
Salmon Tartare
10 min
Steamed Mahi Mahi and Mixed Vegetable Parcels
1 godz. 15 min
Floating Islands
40 min
Kalamata Tapenade
5 min
Steak tartare
30 min
Lychee Sorbet with Vodka
8 godz. 15 min
Tequila Sour
10 min
Guacamole (TM5 Metric)
5 min