Dispositivos y accesorios
Tuna and Caper Sauce Fusilli
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
garlic clove1
-
tuna, packed in water drained (5 oz cans)2 cans
-
water45 oz
-
salt1 heaping tsp
-
12 oz rotini pasta, driedfusilli pasta, dried12 oz
-
lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1401.4 mg
Proteína
32.5 g
Calorías
2559.5 kJ /
611.7 kcal
Grasa
23.7 g
Fibra
4.2 g
Grasas saturadas
3.8 g
Carbohidratos
68.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
One Pot Pastas
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Stir-Fried Vegetables
15min
Chicken with Creamed Spinach Crepes
1h 50min
Cod with Citrus Butter
50min
Tuna Avocado Bowl
50min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5h 45min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40min
Creamy Pasta with Peas
25min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35min
Lemon Orzo
40min
Farro Salad with Cucumber Yogurt Dressing
1h 20min
Barley and Lentil Radicchio Salad
1h 25min
Chicken Avocado Gorditas
1h