Dispositivos y accesorios
Tuna and Caper Sauce Fusilli
Prep. 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
parsley leaves and tender stems½ oz
-
lemon thin peel only, no pith, plus 2 oz juice1
-
extra virgin olive oil3 oz
-
capers drained2 oz
-
garlic clove1
-
tuna, packed in water drained (5 oz cans)2 cans
-
water45 oz
-
salt1 heaping tsp
-
12 oz rotini pasta, driedfusilli pasta, dried12 oz
-
lemon quartered, to serve, plus extra to zest, to garnish1
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
1401.4 mg
Proteína
32.5 g
Calorías
2559.5 kJ /
611.7 kcal
Grasa
23.7 g
Fibra
4.2 g
Grasas saturadas
3.8 g
Carbohidratos
68.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
One Pot Pastas
10 Recetas
Estados Unidos
Estados Unidos
También podría gustarte...
Keto Cauliflower Stuffing
1h 15min
Spaghetti Carbonara
40min
Squid Ink Pasta
1h
Lemon Pasta
35min
Pineapple Teriyaki Salmon
30min
Tarragon Chicken Pasta
45min
Shrimp and Green Pea Pasta
40min
Mushroom Fettuccini
40min
Chicken Adobo
1h 25min
Sausage and Veggie Frittata and Ayran Drink
40min
Cacio e Pepe
30min
Cheesy Zucchini Pappardelle
50min