Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Potato Roly-polies
- 500 g water
- 2 tsp fine sea salt
- 330 g floury potatoes, cut in pieces (3 cm)
- 60 g shallots, halved
-
15
g dried morel mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed
o bien dried shiitake mushrooms, soaked in boiling water for 30 minutes, then squeezed - 20 g unsalted butter, diced
- 1 medium egg
- 1 Tbsp cornflour
- 100 g Taleggio cheese, cut in pieces (2 cm)
- 275 g puff pastry, ready-rolled
- plain flour, for dusting
Chive Dip
- 200 g crème fraîche
- 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 Tbsp lemon juice
- ½ bunch fresh chives, finely sliced, plus extra for garnishing (optional)
- ¼ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 1317 kJ / 315 kcal
- Proteína
- 8 g
- Carbohidratos
- 21 g
- Grasa
- 21 g
- Fibra
- 2.9 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Eastern European Brunch
1h 30min
Orange Liqueur Zabaglione
15min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 Std. 40 Min
Mixed Meat Stew with Polenta - Spezzatino misto con polenta
1 Std. 45 Min
Sicilian Iced Coffee
4 godz. 10 min
Cherry Pie with Pistachio Pastry
2 Std.
Springtime Risotto
55 Min
Coconut and Strawberry Eton Mess
3 Std. 20 Min
Shallot Tarte Tatin
2 Std.
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1h
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min
Pear and Gorgonzola Risotto
30min