Dispositivos y accesorios
Buttermilk corn cakes
Prep. 20min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter plus extra for frying50 g
-
buttermilk250 g
-
eggs2
-
polenta80 g
-
plain flour150 g
-
baking powder1 tsp
-
salt (see Tips)¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
olive oil for frying
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 4 portions
Sodio
1434.9 mg
Proteína
47.4 g
Calorías
8488.7 kJ /
2021.1 kcal
Grasa
125.3 g
Fibra
5.7 g
Grasas saturadas
51.6 g
Carbohidratos
176 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Barbecue
102 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Apple fritters
1h
Broccoli stem falafel
25h 40min
Ham and cheese quinoa muffins
1h 30min
Jackfruit nuggets
1h 40min
Zucchini fritters (Toddlers and beyond)
40min
Polish croquettes with mushrooms and sauerkraut
1h 20min
Silverbeet and mushroom calzone
2h
Ricotta patties with chilli lime corn
1h 20min
Broccoli mustard pasties
1h 55min
Baked broccoli bites with tofu mayonnaise
55min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1h 5min
Apple cinnamon muffins
40min