Dispositivos y accesorios
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
Prep. 10min
Total 45min
12 portions
Ingredientes
Cacao glaze
-
coconut oil100 g
-
pure maple syrup50 g
-
raw cacao powder60 g
-
salt1 pinch
Doughnuts
-
coconut oil plus extra for greasing125 g
-
boiling water60 g
-
flaxmeal (see Tips)15 g
-
Rapadura sugar150 g
-
wholemeal spelt flour225 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
ground cinnamon2 tsp
-
vanilla bean paste (see Tips)1 ½ tsp
-
apple sauce110 g
-
apple cider vinegar40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
4.6 g
Calorías
1370.9 kJ /
326.4 kcal
Grasa
21.3 g
Fibra
4.2 g
Carbohidratos
28.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Vegan Aquafaba Butter
2h 25min
Sweet potato lasagne
1h 20min
Vegan moussaka
1h 50min
Vegan custard
15min
Critters and crawlers
2h 25min
Almond quinoa pastry
50min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2h
Gluten free birthday sponge cake
1h 10min
Blueberry crumble slice
1h 15min
Baked pumpkin doughnuts
1h 20min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min