Dispositivos y accesorios
Wholemeal spelt doughnuts with cacao glaze
Prep. 10min
Total 45min
12 portions
Ingredientes
Cacao glaze
-
coconut oil100 g
-
pure maple syrup50 g
-
raw cacao powder60 g
-
salt1 pinch
Doughnuts
-
coconut oil plus extra for greasing125 g
-
boiling water60 g
-
flaxmeal (see Tips)15 g
-
Rapadura sugar150 g
-
wholemeal spelt flour225 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
ground cinnamon2 tsp
-
vanilla bean paste (see Tips)1 ½ tsp
-
apple sauce110 g
-
apple cider vinegar40 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
4.6 g
Calorías
1370.9 kJ /
326.4 kcal
Grasa
21.3 g
Fibra
4.2 g
Carbohidratos
28.7 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Seeded pastry
15 Min
Wattleseed cacao mocha (Post-natal)
5 Min
Ricotta fruit tart
1 Std. 30 Min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2 Std.
Quinoa choc-chip biscuits
35 Min
Freckle cake
26 Std. 40 Min
Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
1 Std. 30 Min
Blueberry brioche buns
1 Std. 50 Min
Orange, raspberry and coconut jellies
2 Std. 30 Min
Apple cinnamon muffins
40 Min
Basic berry muffins
40 Min
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 Min