Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Tofu Batter
- 160 g almond milk
- 120 g cornflour
- 80 g plain flour
- 1 tsp garlic powder
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
Sauce
- 5 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 60 g light brown sugar
- 60 g rice vinegar
- 60 g agave syrup
- 30 - 50 g Korean chilli paste (gochujang), to taste
- 30 g tomato ketchup
- 20 g sesame oil
- 20 g dark soy sauce
Rice and Broccoli
- 1000 g water
- 1 ½ tsp fine sea salt
- 300 g white long grain rice
- 350 g broccoli florets (approx. 1 head)
Tofu
- vegetable oil, for frying
- 400 g firm tofu, pressed for 30 minutes (see tip) then diced (2 cm)
- sesame seeds, for garnishing
- 2 spring onions, thinly sliced (5 mm), for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3791 kJ / 900 kcal
- Proteína
- 30 g
- Carbohidratos
- 135 g
- Grasa
- 24 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 Min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 Min
BBQ Pulled Jackfruit Tacos with Avocado Crema and Slaw
40 λεπτ.
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 Min
Tofu Ramen Bowl
55min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 λεπτ.
Stuffed Sweet Potatoes with Banana Sriracha Mayo and Coleslaw
50 Min
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2 Std. 15 Min
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50 Min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2h 5 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 Min