Dispositivos y accesorios
Matcha and raspberry swirled custard tarts
Prep. 25min
Total 1h 10min
6 portions
Ingredientes
Pastry case
-
macadamia oil plus extra for greasing1 tbsp
-
dried cranberries10 g
-
pitted dates80 g
-
pecans20 g
-
raw almonds180 g
Flavoured custards
-
freeze-dried raspberry powder (see Tips)1 ½ tbsp
-
boiling water2 tbsp
-
matcha powder (see Tips)1 ½ tsp
-
lemon juice2 tbsp
-
coconut milk400 g
-
pure maple syrup40 g
-
vanilla paste (see Tips)1 tsp
-
gluten free cornflour1 ½ tbsp
-
filtered water2 tbsp
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
8.6 g
Calorías
1726.9 kJ /
411.2 kcal
Grasa
32.8 g
Fibra
5.2 g
Carbohidratos
19.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lemongrass, mint and ginger tea
10min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Raw Walnut Brownies
1h 10min
Coconut and maca hot chocolate
24h 15min
Soparnik
1h 45min
Coconut Milk Yogurt
20h
Coconut rice pudding with fresh mango
25min
Rice crackers
55min
Chocolate cake with lime cream
1h 5min
Better-for-you custard
15min
Tropical smoothie bowl
20min
Coconut quinoa with sticky mango
30min