Dispositivos y accesorios
Stroganoff Strudel
Prep. 45min
Total 1h 40min
8 slices
Ingredientes
Strudel Pastry
-
water120 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
vegetable oil20 g
-
fine sea salt1 pinch
Filling
-
fresh parsley leaves only3 sprigs
-
sliced wholemeal bread torn in pieces100 g
-
lemon thin peelings of skin only½
-
beef fillet steaks (approx. 400 g total)2
-
hot paprika1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
unsalted butter diced20 g
-
fresh button mushrooms sliced (5 mm)400 g
-
garlic cloves2
-
beef stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
English mustard powder1 Tbsp
-
shallots halved80 g
-
olive oil plus 1 Tbsp for frying15 g
Assembly
-
egg yolks from large eggs, lightly beaten2
-
sour cream80 g
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
350 mg
Proteína
18 g
Calorías
1403 kJ /
335 kcal
Grasa
15 g
Grasas saturadas
5 g
Carbohidratos
31 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Savoury
58 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Ham Hock Potato Bake
35min
Bacon Cheeseburger Garbage Bread
2h 45min
Fish and Herb Parcel
35min
Chicago-Style Deep Dish Pizza
2h 50min
Limoncello Tarts
3h 15min
Chocolate Yoghurt
8h 10min
Bacon, Leek and Emmental Tart
25min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Broccoli and Ham Pasta Bake
1h 10min
Smoked Salmon, Avocado and King Prawn Salad
20min
Beef Burger with Melting Cheese Centre
45min