Dispositivos y accesorios
Tarte Bourguignonne
Prep. 20min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
Pastry
-
butter cold, diced, plus extra for greasing85 g
-
plain flour plus extra for dusting250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water ice cold100 g
Filling
-
100 g Cheddar cheese, cut in piecesGruyère cheese cut in pieces100 g
-
onions quartered300 g
-
olive oil30 g
-
fine sea salt1 tsp
-
beef mince400 g
-
ground black pepper¼ tsp
White Sauce
-
plain flour40 g
-
unsalted butter diced40 g
-
milk400 g
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
22.5 g
Calorías
2339 kJ /
559 kcal
Grasa
32.2 g
Carbohidratos
44.8 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
COOKING FOR A CROWD
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Bramley Apple Shortcake
1h 20min
Bacon and Sweetcorn Quiche
1h 40min
Roasted Pork and Apples with Butternut Squash Purée
1h 25min
Pepper, Onion and Sausage Galettes
2h 30min
Salmon Scotch Eggs with Honey Mustard Dipping Sauce
1h
Napoli Potato Cake
1h 30min
Pesto Baked Eggs
1h 15min
Millionaire's Chocolate Tart
2h 20min
Lamb Roll with Freekeh Pilaf
1h 5min
Baked Pappardelle - Pappardelle al forno
1h 55min
Stuffed Picnic Loaf
4h 50min
Cheese crackers
2h 30min