Dispositivos y accesorios
English muffins
Prep. 20min
Total 3h 10min
8 portions
Ingredientes
-
millet15 g
-
plant-based milk of choice120 g
-
vegan butter (see Tip)25 g
-
raw sugar15 g
-
filtered water120 g
-
dried instant yeast1 tsp
-
extra virgin olive oil for greasing and frying
-
wholemeal spelt flour190 g
-
wholemeal plain flour190 g
-
salt1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
7.7 g
Calorías
931 kJ /
221.7 kcal
Grasa
5.5 g
Fibra
4.8 g
Carbohidratos
33 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Mick's ciabatta rolls
21 Std. 20 Min
Green onion flatbreads
55 Min
White chocolate and raspberry crystal cookies (Paul Foreman)
1 Std. 20 Min
Peanut butter
5 Min
Chocolate sauce
20 Min
Gozleme Stuffed Pockets (Paul) Metric
2 Std. 5 Min
Beetroot ciabatta
15 Std.
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1 Std. 10 Min
Chocolate sourdough pudding
1 Std. 30 Min
Cottage cheese
4 Std. 30 Min
Gluten free choux puffs with Swiss meringue
1 Std. 20 Min
Maca chocolate bark
50 Min