Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Buharda elma
- 4 kırmızı elma (örn. starking) soyulmamış veya soyulmuş
- 2 - 3 yk limon suyu
- 500 g su
Sabayon sosu
- 50 g şeker
- 1 yumurta
- 3 yumurta sarısı
-
160
g beyaz şarap
o bien elma suyu (bk. öneri) - 1 tk toz tarçın, serpmek için
- Inf. nutricional
- por 1 porsiyon
- Calorías
- 969 kJ / 232 kcal
- Proteína
- 5 g
- Carbohidratos
- 34 g
- Grasa
- 6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5min
Beyaz Çikolata Mus ve Vakumda Pişmiş Çilekler
Keine Bewertungen
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8 Std.
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35 Min
Alfredo Sos
35 Min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Keine Bewertungen
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3h 25min
Kırmızı Biberli ve Elmalı Dip
35 Min
Haydari
10 Min
Kurutulmuş Domates Ezmesi
30 Min
Sebze Bulyon
1 Std.