Dispositivos y accesorios
Rainbow cauliflower sushi
Prep. 30min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Rainbow cauliflower sushi
-
cauliflower cut into pieces (3 cm)530 g
-
raw cashews50 g
-
avocado flesh only1
-
sesame oil1 tsp
-
wasabi paste1 ½ tsp
-
red capsicum cut into fine julienne½
-
red cabbage shredded50 g
-
nori sheets6
-
spring onions/shallots cut into fine julienne1 - 2
-
filtered water for brushing
Peanut dipping sauce
-
roasted unsalted peanuts100 g
-
filtered water1 - 2 tbsp
-
tamari gluten free (see Tip)1 - 2 tbsp
-
pure maple syrup1 - 2 tbsp
-
Sriracha sauce to taste3 - 4 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10.1 g
Calorías
1230.3 kJ /
292.9 kcal
Grasa
21.1 g
Fibra
7.2 g
Carbohidratos
13.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Gluten free plain flour
5 min
Savoury stuffed pumpkin
1 h 25 min
Vegan mayonnaise
15 min
Vanilla cashew yoghurt
24 h 15 min
Gluten free chocolate halva cake
1 h
Mixed mushroom congee with pickled eggs
24 h 40 min
Vegan butter
8 h 5 min
Matcha and mango frozen yoghurt
18 h 25 min
Satay noodle salad
35 min
Kimchi non-fried rice
1 h
Pumpkin hommus with green dippers (Toddlers and beyond)
50 min
Fruit "splice" bombs
24 h