Dispositivos y accesorios
Rainbow cauliflower sushi
Prep. 30min
Total 50min
6 portions
Ingredientes
Rainbow cauliflower sushi
-
cauliflower cut into pieces (3 cm)530 g
-
raw cashews50 g
-
avocado flesh only1
-
sesame oil1 tsp
-
wasabi paste1 ½ tsp
-
red capsicum cut into fine julienne½
-
red cabbage shredded50 g
-
nori sheets6
-
spring onions/shallots cut into fine julienne1 - 2
-
filtered water for brushing
Peanut dipping sauce
-
roasted unsalted peanuts100 g
-
filtered water1 - 2 tbsp
-
tamari gluten free (see Tip)1 - 2 tbsp
-
pure maple syrup1 - 2 tbsp
-
Sriracha sauce to taste3 - 4 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
10.1 g
Calorías
1230.3 kJ /
292.9 kcal
Grasa
21.1 g
Fibra
7.2 g
Carbohidratos
13.3 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Plant to Plate
120 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1h 15min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Quinoa sushi
2h 45min
Protein shake
5min
Flourless bagels
1h 40min
Cauliflower risotto with brown butter prawns
45min
Sous vide kangaroo with rosemary (TM5)
1h 15min
Soy Yogurt
11h 30min
Mini caramelly cupcakes with coconut cream cheese topping
2h
Paleo sandwich bread
1h 30min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25h 20min
Strawberries and cream bites
1h 5min