Dispositivos y accesorios
Vegan Cauliflower Fettuccine Alfredo
Prep. 15min
Total 50min
4 portions
Ingredientes
-
blanched hazelnuts50 g
-
water1200 g
-
fine sea salt or to taste2 tsp
-
cauliflower florets (2 cm)500 g
-
dried fettuccine250 g
-
extra virgin olive oil plus ½ Tbsp for drizzling20 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered80 g
-
nutritional yeast flakes30 g
-
almond milk or non-dairy milk of choice300 g
-
lemon juice15 g
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped, for garnishing
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
17.5 g
Calorías
1929 kJ /
460 kcal
Grasa
17.5 g
Carbohidratos
55.2 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Celebrate Spring
10 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Vegetable Stroganoff
30min.
Vegan moussaka
1hod. 50min.
Tofu stew
30min.
Potato Curry
12hod. 50min.
Cauliflower and Black Bean Balls
1hod. 10min.
Seitan Pie
2hod. 10min.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2hod. 15min.
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan' (TM6 & TM5)
25min.
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1hod. 10min.
Marinaded Tofu with a Tomato and Aubergine Sauce
50min.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min.
Creamy Vegan Broccoli and Cheese Soup
1hod. 15min.