Dispositivos y accesorios
Pesto Baked Eggs
Prep. 20min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
Puff Pastry and Pesto
-
butter, unsalted diced (1 cm), then frozen150 g
-
plain flour plus extra for dusting150 g
-
water chilled60 g
-
fine sea salt¾ tsp
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
toasted pine nuts15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves40 g
-
extra virgin olive oil70 g
Assembly
-
medium eggs6
-
fine sea salt for seasoning
-
ground black pepper for seasoning
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 portion
Proteína
13.7 g
Calorías
2218 kJ /
534 kcal
Grasa
41.5 g
Carbohidratos
25.5 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Easter cooking
9 Recetas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
También podría gustarte...
Beer Battered Cod Bites
1h 10min
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1h
Baked Oatmeal Niçoise
40min
Strawberry and Peach Frozen Yoghurt Bites
2h 20min
Avocado Pesto Orecchiette
35min
Aubergine and Potato Croquettes with Garlic Mayo
2h
Potato and Cheese Bites
2h
Coconut Pie
1h 35min
Pecan Pie Cheesecake Bars
4h
Pastéis de Nata (Custard Pastries)
55min
Leftover Roast Bao Buns with Hoisin Sauce
2h 30min