Irish Seafood Chowder

Irish Seafood Chowder

4.9 35 valoraciones
Prep. 15min
Total 55min
6 portions

Ingredientes

  • mussels, in the shell, rinsed, scrubbed and beards removed
    35 oz
  • yellow onions cut into pieces
    4 ½ oz
  • pancetta diced (¼ in.)
    2 oz
  • seafood stock
    18 oz
  • russet potatoes peeled, cubed (1 in.)
    20 oz
  • all-purpose flour
    1 tbsp
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ⅛ tsp
  • heavy whipping cream
    8 oz
  • cod fillet diced (1 in.)
    6 oz
  • salmon diced (1 in.)
    6 oz
  • fresh thyme divided (4 sprigs leaves only, plus 2 sprigs to garnish)
    6 sprigs
  • fresh baguette to serve

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Proteína 31 g
Calorías 1682 kJ / 402 kcal
Grasa 19 g
Fibra 2 g
Carbohidratos 25 g

¿Te gusta lo que ves?

¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!

Regístrate en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubre todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerte. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...