Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous
TM6 TM5

Moroccan Lamb with Preserved Lemon Couscous

4.8 (20 valoraciones )

Ingredientes

Spice Rub and Lamb

  • 1 lemon
  • 1 bunch parsley, leaves only
  • 16 garlic cloves, divided
  • 5 tbsp ras el hanout
  • 2 tsp salt
  • 2 oz extra virgin olive oil
  • 1 leg of lamb, boneless (6-8 lb)
    o bien 1 leg of lamb, bone in (8-10 lb)

Yogurt Sauce

  • ½ bunch cilantro
  • 12 oz plain yogurt
  • 1 - 2 tsp ras el hanout
  • 2 oz honey

Preserved Lemon Couscous

  • 14 oz couscous
  • 1 - 2 preserved lemons
  • 18 oz chicken stock
  • 6 oz dried cherries
  • 2 oz pine nuts
  • ½ bunch fresh cilantro, chopped, plus extra to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
3301 kJ / 789 kcal
Proteína
71 g
Carbohidratos
66 g
Grasa
25 g
Grasas saturadas
8 g
Fibra
4 g
Sodio
592 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre todas las recetas de Cookidoo® sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas