Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Orange Butter
- 1 orange
- 4 oz unsalted butter, softened
- 1 tbsp honey
Bacon Stuffing
- 5 oz day old bread, cubed (see Tip)
- 6 oz yellow onions, quartered
- 3 oz baby carrots, halved
- 3 oz celery, in pieces
- 1 garlic clove
- 4 fresh sage leaves
- ½ oz extra virgin olive oil, plus extra to grease and drizzle
- 4 oz bacon, sliced (½ in.)
- 4 oz chicken broth
Orange Roast Chicken
- 1 whole chicken, organic, giblets and neck removed from cavity
- salt, to season, to taste
- ground white pepper, to season, to taste
- 10 fresh sage leaves
- 16 oz rainbow carrots, peeled
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2615 kJ / 625 kcal
- Proteína
- 31 g
- Carbohidratos
- 26 g
- Grasa
- 44 g
- Grasas saturadas
- 18 g
- Fibra
- 4 g
- Sodio
- 738 mg
En las Colecciones
Recetas alternativas
Bourbon-Glazed Chicken Wings
50min
Barbecue Onions (17.5 oz)
45min
Lemon Chicken with Couscous and Artichokes
2h 45min
Sous-Vide Citrus Chicken Wings with Potatoes
5 Std. 45 Min
Korean Style Pork Chops with Spicy Rice and Steamed Bok Choy
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Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Beef Short Rib Chili
1h 25min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Cider-brined pork chops with apple dressing
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Pork and Green Beans Sauté
45min
Cobb Salad
1 godz.
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
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