Dispositivos y accesorios
Pork and coriander steamed dumplings (shumai)
Prep. 40min
Total 1h
20 pieces
Ingredientes
Sui mai wrappers
-
water50 g
-
plain flour180 g
-
egg1
Filling
-
piece fresh ginger peeled and cut into pieces3 cm
-
dried shiitake mushrooms cut into slices6 pieces
-
pork mince300 g
-
shrimp (small), peeled (see Tips)200 g
-
fresh coriander stalks and roots only, roughly chopped6 sprigs
-
salt1 tsp
-
white sugar1 tsp
-
cornflour1 tsp
-
ground white pepper2 tsp
-
sesame oil1 ½ tsp
-
water500 g
-
fish roe for garnishing (optional)
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 piece
Sodio
187.6 mg
Proteína
6.9 g
Calorías
342.5 kJ /
81.5 kcal
Grasa
2.5 g
Fibra
0.9 g
Grasas saturadas
0.8 g
Carbohidratos
7.4 g
¿Te gusta lo que ves?
¡Esta receta y más de 100 000 otras te esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Yum Cha
9 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lamb Kibbeh
1h 30min
Pork san choy bau
25min
Fresh pasta dough
1h
Beef cheeks with vanilla carrot purée and thyme glazed carrots
7h 25min
Steamed cabbage and pork dumplings
1h 35min
Chicken banh mi
4h 35min
Prawn wontons
2h
Char siu bao pork buns
6h 35min
Steamed pork buns (baozi)
2h 30min
Prawn dumplings (xia jiao)
1h 15min
Steamed scallops with cauliflower and truffle purée
35min
Wonton soup
1h