![Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette Beet Salad with Blood Orange Balsamic Vinaigrette](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/CACE7991-362B-4690-AD9B-CD6257A21538/Derivates/EF9CF46D-F8AF-4DAB-B1C4-7FE3C01037E3.jpg)
Dificultad
La mayoría de nuestras recetas son fáciles, aunque las clasificadas con dificultad “media” o “difícil” son un poco más exigentes.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Raciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Blood Orange Balsamic Vinaigrette
- 2 oz olive oil
- 3 oz shallots, cut into pieces
- 1 garlic clove
- 3 oz blood orange juice (from 1 orange)
- 1 oz balsamic vinegar
- 1 tbsp honey
- ¼ tsp salt
- ⅛ tsp ground black pepper
Beet Salad
- 20 oz water
- 28 oz red beets, sliced into half-moons (¼ in.)
- 1 blood orange, sliced into rounds (¼ in.)
- 5 sprigs thyme
- 10 oz beet greens, washed, trimmed, cut into strips (½ in.), plus extra, uncut, to garnish
- ¾ cup goat cheese, crumbled
- ¾ cup hazelnuts, toasted
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1310 kJ / 313 kcal
- Proteína
- 10 g
- Carbohidratos
- 23 g
- Grasa
- 21 g
- Fibra
- 6 g
En las Colecciones
Recetas alternativas
Kale Salad with Carrot and Ginger Dressing
20min
Cauliflower Tabbouleh
10 Min
Citrus Salad with Mint Vinaigrette
30min
Cauliflower with Pea Purée
40min
Mixed Green Salad with Apple Lime Vinaigrette
15 Min
Brussel Sprouts Salad with Cranberries and Almonds
50 Min
Lemon Caper Asparagus
25min
Apple and Cranberry Farro Salad
35 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Orange Balsamic Beet and Quinoa Salad
40min
Quinoa Salad with Strawberry Vinaigrette
25min
Chili-Lime Chicken with Cauliflower Rice
1h 10min